Domotica

Sinds een aantal jaren zijn wij gespecialiseerd in Domotica of huisautomatisering. Dit betreft zowel het ontwerp, installatie, onderhoud en beheer van uw huisautomatiseringssysteem. Wij zijn vooral gespecialiseerd in KNX en Niko Home Controll, maar ook andere systemen kunnen wij voor u installeren.

Domotica of huisautomatisering kan in de breedste zin van het woord in en om het bedrijf of woning worden toegepast. Zo hebben wij reeds systemen KNX en Niko Home Controll geïnstalleerd in woningen, op evenementenlocaties, in restaurants en bij bedrijven.

Met Domotica zijn de meest uiteenlopende functies mogelijk, zoals het bedienen van verlichting, alarmsystemen, haarden, ramen, gordijnen en zonweringen. De bediening geschiedt middels schakelaars of touchscreens in de muur maar kan ook door middel van  uw eigen smartphone of tablet.

Samen met u kijken we naar de wensen zodat we voor het juiste systeem kunnen kiezen wat goed bij uw wensen past en zijn wij uw partner u gedurende het gehele traject, van ontwerp tot werkend systeem.